מסלול הלימוד

תיכון תדמור הינו בית ספר מקצעי לאומנות הבישול בפיקוח ובתקצוב משרד הכלכלה. 1

התיכון ממוקם בתוך בית הספר המרכזי למלונאות "תדמור" בהרצליה פיתוח.

בתיכון לומדים בכיתות י'-יא'-יב' וכיתת המשך – יג', אליה מתקבלים בוגרי כיתות יב' מכל בתי הספר לטבחות בארץ.

בית הספר קולט בוגרי ט' המעוניינים ללמוד את מקצוע הטבחות.

המועמדים מוזמנים לבחינות כניסה (עברית, מתמטיקה ואנגלית) ולראיון היכרות אישי.

מה בתפריט ?

  • תוכנית הלימודים משלבת
  • לימודים עיוניים בנושאים כלליים – מתמטיקה אזרחות, תנ"ך, אנגלית ועוד.
  • לימודים עיוניים באומנות הבישול – תורת המקצוע, תורת התפריט, מדעי התזונה ועוד.
  • תרגול מעשי בסדנאות.
  • בנוסף, מתקיימים בבי"ס – פעילויות סל תרבות, טיולים וסיורים מקצועיים, שבוע גדנ"ע, פרוייקט קולינארי שנתי ועוד.

בכיתה י':

התלמידים לומדים 6 ימים בשבוע, שלושה ימים בכיתה ושלושה ימים בסדנאות מעשיות.

3בכיתה יא'-יב':

התלמידים לומדים 4 ימים בלבד. ביומיים הנוספים (יום ה' ויום ו') הם משובצים במסעדות, בתי מלון, קייטרינג ואולמות אירועים, שם הם עובדים ומשתכרים.

שנת הלימודים מתחילה ומסתיימת בתאריכים המקובלים בכל בתי הספר בארץ. וכן כל החופשות במהלך השנה זהות. זאת, למעט חופשת הקיץ, בה נדרשים התלמידים לעבוד חודש אחד (יולי או אוגוסט) ברציפות, כדי לשמר את רמתם המקצועית.

שעות הלימודים: 08:00 – 14:30 ע"פ המערכת.

מבשלים הישגים

תלמידינו מתמחים אצל טובי השפים (בוגרי תדמור) ובמסעדות הטובות ביותר וזוכים להערכה רבה.

תלמידינו נוטלים חלק בתחרויות בישול בארץ ובחו"ל ומפגינים יכולת מקצועית מרשימה.

בית הספר שואף לצרף לשורותיו "תלמידים עם פלפל"… כאלה שאוהבים את המקצוע. כי כשבאים מאהבה, קל לבשל הישגים…

 


 הנה כמה תמונות מאירועים ...
  • פרויקט סיום יב תיכון תדמור

  • פרוייקט גמר תיכון תדמור

  • תיכון תדמור קרפצ'יו

  • פרוייקט סיכום תיכון תדמור

... and many more inside!